Känns bra!

Yo.
Inviger här med mitt första inlägg på min blogg. Vet inte riktigt varför jag fixade bloggen... Fick inspiration av en nära polare som också nyss börjat blogga. Tar I alla fall ännu ett steg i den digitaliserade världen. Ska försöka förmedla ett vettigt budskap, alltså inte bara vilken färg jag har på strumporna idag. =)

I Lördags tog jag mitt svarta bälte i aikido. För er som inte vet vad aikido är kan jag berätta att det är en Japansk kampkonst med väldigt fredlig inriktning. Det går inte ut på att besegra sin motståndare utan istället lära av varandra och utvecklasig sin aikido till ett stilrent och harmoniskt flödande självförsvar. Aikido betyder ungefär "Den harmoniska och livskraftiga vägen".

2008 har varit kanon hittils, ett speciellt år. Har under våren varit i Japan och tränat aikido för olika tränare jag endast kunnat drömma om. En resa som givit otroligt mycket för min träning och liv i största allmänhet. Har även varit en kulinarisk upplevelse utan dess like med fräsch och smakfull mat. Måste framföra att jag även är kock ,med fil kand i måltidskunskap, och har alltså ett stort intresse för mat. osv osv.

Imorgon är det dax att dra till Grönalund med några polare, har fått gratis femkampshäfte, så bäst att passa på. Ska även se och höra en konsert med Gentleman, en Reggae artist från Tyskland.

ok Nog för nu. Ska återkomma med lite sköna inlägg som kanske har ett mer urskiljbart tema. Med dessa ord avslutar jag i allafall mitt första inlägg. Peace out.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Omg, jag är den första som läser och kommenterar! Bra första inlägg Victor ;)

2008-08-14 @ 00:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0